miércoles, 19 de octubre de 2011

CRÓNICA DO ADESTRADOR PROVINCIAL

C.F.S. REDONDELA - COGAL RODEIRO F.S

3ª  Xornada de liga no municipal de Redondela.

Partido lento en ataque e frouxo  en defensa dos locais, o que provocou, que o equipo visitante( Cogal Rodeiro),  se puxese por diante no marcador, e aumentase a súa vantaxe ata  poñerse 1-3 antes de chegar ó descanso do encontro sen mostrar  un xogo demasiado vistoso.

Por outra parte, a mala sorte e os paus encargáronse de que o Redondela non materializase a un par de tantos mais, e así 1-3 chegaríase ó descanso.

A segunda parte, cun equipo, o redondelán, fundido fisicamente polas baixas que   o asolaban  ( cubertas  por 3 xuvenís ), onde  a  defensa  era a liña máis mermada, mostrouse de cara  para os visitantes  que xogaron a pracer, mentres a sorte de cara a gol seguía a darlle as costas os redondeláns que ían baixando os brazos, antollábase cada vez mais doado para os visitantes grazas entre outras cousas a despides na zaga local, e así cun avultado 1-9 remataba o encontro.