miércoles, 26 de octubre de 2011

Crónica do adestrador de Xuveniles

REDONDELA F.S – UNIÓN F.S

Partido xogado no pabellón de Redondela.
Bo partido xogado polo equipo de Redondela que durante prácticamente todo o tempo mantiveron a posesión do balón, excepto nalguns erros defensivos.
O partido comezaba moi ben, xa que nos primeiros minutos o equipo de Redondela conseguía adiantarse no marcador cun gol de Borja, ainda que o seu rival non tardaría moito en darlle a vollta o marcador. Ainda que sufrindo conseguiriase chegar o descanso cun resultado de 2-2.
A segunda metade comezaba como a primeira,solo que desta vez os redondelans conseguirían adiantar a sua vantaxe ata  conseguir o resultado final de 6-4.