miércoles, 26 de octubre de 2011

CRÓNICA DO ADESTRADOR PROVINCIAL

5ª Xornada de liga no municipal de Cuntis.

Partido duro entre de C.D. Cuntis e o Redondela F.S .. Os visitantes chegaban outra vez mermados polas baixas cubertas novamente por  tres  xuvenís, o cal non lle impediu empezar o  encontro dominando o xogo, pero sen finalizar  as ocasións, o que si fixeron os visitantes,  para  adiantárense  no marcador ós 10 minutos , e sumar un segundo tanto dous minutos despois, o cal sumado o mal arbitraxe levou  os nervios nos rapaces redondeláns, ata chegar ó descanso 3-0  para os locais.

A segunda parte do encontro non empezaba mellor para os visitantes, permitindo un xogo excesivamente duro dos locais, e expulsando a un xogador redondelán no comezo da segunda metade, o arbitro mostrábase demasiado caseiro.  Así e todo o Redondela intentou mediante a presión achegarse no marcador, pero as ocasións creadas non se materializaban no ansiado  gol.

O cansancio  pola  falta de cambios, e o risco de presionar  para  acurtar  distancias, permitiron dous goles máis para os locais  nos minutos finais desta segunda parte. Así  5-0 remataba o encontro.