domingo, 20 de octubre de 2013

crónica redondela fs 8 - 7a9 CAF y D

REDONDELA FS VENCE CON COMODIDADE

Un arranque moi forte por parte do Redondela Fs, propiciou que ós tres minutos de partido ,o luminoso reflexara un claro tres cero para os locais. O equipo pontevedrés do 7ª 9 CAFyD non foi capaz de parar a saída en tromba dos redondeláns. Este resultado condicionou xa o resto do encontro.

A forte presión e o ritmo de partido imposto polo Redondela, foi moi difícil de
contrarestar polos visitantes, Dani subía ó 4-0 ós 10 minutos e deixaba xa o encontro
sentenciado.

Na segunda metade o Redondela dedicouse a controlar o tempo de xogo e
administrar a súa renda, mentres o CAFyD subías súas liñas e incluso a falla de oito
minutos, apostaba pola figura de porteiro xogador, pero nin con esas chegaría o perigo
a meta defendida por Naka nesta segunda metade.

FICHA TÉCNICA

Sábado, 19 de Octubre. Xornada 5 16:15 Pavillón Municipal de Redondela

REDONDELA F.S., Iván, Tizón, Dani, Juan, Miguel- cinco inicial-, Manoliño©, Yago, Pedro,
Portillo, Jorge, Lameiro e Naka.
7 a 9 CAFyD., Néstor, Pelao, Nando, Iván, José Ramón,-cinco inicial-,Abel, Víctor, Farra, Anxo eÁlex.

TARXETAS

Amarillas a Pelao (19’) e José Ramón (28’) do 7 a 9 CAFyD e por parte do Redondela a Dani