martes, 8 de noviembre de 2011

CRÓNICA DO ADESTRADOR PROVINCIAL (Pablo Rivera)

7ª Xornada de liga no pavillón do Cuvi, Lume Demostra – Redondela F.S.

Primeiro partido da tempada en que os visitantes non tiñan que levar xuvenís para  completalo  banco.

Así, con case todo o equipo mandaba o Redondela no partido, e ó pouco tempo no marcador por partida dobre, os locais recortaron distancias , pero de novo  os  de Redondela puñan terra de por medio. Chegando así ó descanso cun , 1-3 no marcador.

A segunda parte comezaba novamente co dominio visitante, que non aproveitou as ocasións para sentencialo  partido, cousa que pagaría, e caro. Un gol dos locais puña as cousas 2-3.

Os últimos 8 minutos de encontro, Lume demostra, lanzouse a xogar con porteiro dianteiro, ven defendido polo Redondela,  ata que a falta de seis décimas de segundo, un saque en largo de seu porteiro, foi aproveitado devido a un erro defensivo dos visitantes dentro da súa area polo equipo local. Sen tempo para máis 3-3, acababa o encontro no cuvi.