ENCONTRO: CVC VALLADARES-REDONDELA F. S.
REDONDELA F. S. FRANCISCO GONZALEZ, DIEGO LAGO, ALEXANDRE GOMEZ, BORJA RUA, JORGE ALONSO. E. INICIAL. IVAN LAGO, YAGO FIGUEROA, JOAQUIN LAGO, JORGE CABANELAS, SAUL ALFONSO, SANTIAGO RUIZ.
GOLEADORES: 2- JORGE ALONSO, 1- DIEGO LAGO, ALEXANDRE GOMEZ.
CVC VALLADARES: JOSE RODRIGUEZ, JORDAN RAMILLO, ADRIAN RAMILO, MIGUEL FERNANDEZ, JACOBO FERNANDEZ. E. INICIAL: XESUS IGLESIAS, ALFREDO BARCIELA, GONZALO ESTEVEZ.
GOLEADORES: 4- JACOBO FERNANDEZ, 2- MIGUEL FERNANDEZ, 1- JORDAN RAMILLO, XESUS IGLESIAS, GONZALO ESTEVEZ.
ARBITROS: ANDRES GARCIA FREIRIRA, ANGEL PEREZ LARRAN. CRONOMETRADOR: NAZARET ALONSO IGLESIAS. COLEXIO: VIGO
AMONESTACIONS: LOCAL: JORDAN RAMILO, XESUS IGLESIAS. VISITANTE: A: YAGO FIGUEROA, FRANCISCO GONZALEZ.

NOTA

Que cheguen xa as vacacions!, isto parece que é o que queren os xogadores redondeláns que suman a súa 3ª derrota consecutiva.
Os 15 segundos de partido os redondeláns xa ían perdendo, pero en pouco tempo recuperaron a posesión do balón e por medio de Jorge Alonso fixeron o empate, pero isto non lles chegou, xogaban a ráfagas e isto nunha categoría como ésta págase moi caro e así chegaba o 2-1 por medio de Miguel, parecía que ése sería o resultado que nos mandaría o descanso pero un descalabro defensivo local daba o 2-2 e no saque de centro e con torrija visitante chegaba o 2-3 o descanso.
Comezaba a 2ª parte con dominio redondelán pero sen marcar as ocasións, chegaban pero non se remataban, era sen embargo, o equipo local ,carente de técnica pero con moita física e agresividade, o que voltaba a marcar o 2-4,  e con éste resultado chegaron os mellores momentos redondeláns, pero os homes de Manoliño non atinaban cara a porta rival, ata que Diego nun bo contrataque fixo o 3-4 que facia achegarse o marcador, pero isto foi un sono, mais problemas defensivos e a falta de 4 minutos para o remate do encontro voltan a marcar os locais por medio de Xesus, o Redondela ,con moitos problemas no banco, xoga estes últimos minutos con porteiro xogador, sen acerto algún e con moitos erros que proporcionaron o resultado o remate do encontro.