miércoles, 23 de noviembre de 2011

Cronica do Adestrador de Xuveniles

SABROSOS  F.S – REDONDELA F.S    6-3
Partido xogado o sábado no pavillón de S.Salvador.

O equipo de redondelán comezaba o partido aguantando a media pista o seu rival. Non ía mal o partido ata que chegou un erro defensivo que provocou o 1-0. Ainda así non se lle deu a espalda o partido e o Redondela dispuxo de diversas ocasións para o empate. Pero entre a mala sorte de cara o gol (varios tiros o pau) e os erros arbitrais (dous penaltis claros) facían que se chegara o descanso co resultado de 3-1.

A segunda metade comezábase co ganas pero rápidamente os xogadores baixarian o seu estado de ánimo unha vez encaixado o cuarto gol.

Hacia o final do partido o equipo de Redondela conseguía recurtar bantaxe pero non era o dia de cara o gol. O resultado final foi de 6-3.